Εφαρμογή Διαχείρισης Ακαδημιών Προμηθέα

www.promitheasacademy.gr

Το album του Προμηθέα στη STOIXIMAN.GR Basket League.

Φωτογραφίες από τους αγώνες του Προμηθέα στη STOIXIMAN.GR Basket League.


Η παρακάμερα στο Προμηθέας - Ολυμπιακός.

Αφιέρωμα στους Έφηβους Πρωταθλητές ΕΣΚΑΗ 2017.

Αφιέρωμα στους Παίδες Πρωταθλητές ΕΣΚΑΗ 2017.

Συνεντεύξεις Προμηθέας - Ολυμπιακός.

Ιστορική Αναδρομή Προμηθέα

Αυτό είναι το σπίτι μας

Συνδεδεμένοι χρήστες

We have 11 guests onlines

Τοξοβολία

Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα θα βραβεύσει στον αγώνα με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων (Μεγάλη Τετάρτη 27/4, 17:00) τον τοξοβόλο αθλητή του Συλλόγου Χρήστο Αερικό, που εκπροσωπεί επάξια τα Ελληνικά χρώματα και τιμά τον Προμηθέα, για τις μεγάλες του επιτυχίες: Χρυσό μετάλλιο στο Ατομικό στο Σύνθετο Τόξο Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στη Σόφια, Ασημένιο μετάλλιο στο Ομαδικό Ανδρών στο Σύνθετο Τόξο Ανδρών στην ίδια διοργάνωση, Ασημένιο μετάλλιο στο Ατομικό στο Σύνθετο Τόξο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Κλειστού Χώρου στην Άγκυρα.

Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα εκφράζει τα πιο θερμά της συγχαρητήρια στον 19χρονο αθλητή του Συλλόγου Χρήστο Αερικό για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ατομικό στο Σύνθετο Τόξο Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στη Σόφια, καθώς και στην Ελληνική Ομάδα (Χρήστος Αερικός, Σταύρος Κουμερτάς, Θανάσης Κωστόπουλος) για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ομαδικό Ανδρών στο Σύνθετο Τόξο, στην ίδια διοργάνωση, και δηλώνει πως αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογο που ο Χρήστος Αερικός αποτελεί μέλος της μεγάλης οικογένειας του Προμηθέα.

Συγχαίρει, επίσης, θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας –και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της κ. Πέτρο Συναδινό– για την τεράστια αυτή επιτυχία, που επετεύχθη χάρις στις άοκνες προσπάθειες παραγόντων, προπονητών και αθλητών και παρά τα πενιχρά διαθέσιμα μέσα και εκφράζει την πεποίθησή της πως, με τη σκληρή δουλεία που γίνεται, θα ακολουθήσουν ανάλογες και μεγαλύτερες –ακόμα- επιτυχίες.

Επιπλέον, η  διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα εκφράζει τη διάθεσή της να σταθεί ενεργά στο πλευρό της Ομοσπονδίας και του αθλήματος της Τοξοβολίας παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια.


Χρυσός νικητής στο Ατομικό στο Σύνθετο Τόξο στον 1ο  Γύρο του Ευρωπαϊκού Grand Prix στη Σόφια αναδείχθηκε ο Χρήστος Αερικός, που επικράτησε στον τελικό του Gilles Seywert από το Λουξεμβούργο με 147-142.


Ο 19χρονος αθλητής του Προμηθέα Πάτρας είχε δείξει από τον προκριματικό γύρο τις διαθέσεις του, καθώς με 705/720 διέλυσε το προηγούμενο Πανελλήνιο ρεκόρ 700/720 (που είχε κάνει το Σάββατο 9/5 στο ΟΑΚΑ, σπάζοντας για πρώτη φορά το φράγμα των 700 πόντων). Ο Έλληνας τοξοβόλος πέρασε έτσι bye στους 32. Πρώτος του αντίπαλος στους νοκ-άουτ αγώνες ο Βούλγαρος Martin Matev, τον οποίο απέκλεισε με 142-135, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε τον Ρουμάνο Ovidiu Achilie με 131-126. Στα προημιτελικά, απέκλεισε, σ’ έναν αγώνα για γερά νεύρα, τον Ιταλό Sergio Pagni με 139-138, ενώ στα ημιτελικά αντιμετώπισε τον Σουηδό Hampus Borgstrom. Ο Χρήστος Αερικός βγήκε –και πάλι νικητής- από την μονομαχία, επικρατώντας του αντιπάλου του με 139-133. Αντίπαλος του στον τελικό ο Gilles Seywert από το Λουξεμβούργο, που στον άλλο ημιτελικό επικράτησε με 138-137 του Ούγγρου Παγκόσμιου Πρωταθλητή Νέων (είχε νικήσει στον τελικό στην Άγκυρα της Τουρκίας τον Χρήστο Αερικό) Viktor Orosz.
Την τεράστια επιτυχία για τα Ελληνικά χρώματα ολοκλήρωσε η Ελληνική ομάδα (Χρήστος Αερικός, Σταύρος Κουμερτάς, Θανάσης Κωστόπουλος), που πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό του σύνθετου τόξου στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της Σόφιας, καθώς ηττήθηκε στον Τελικό από την Ιταλία (Michele Nencioni, Federico Pagnoni, Sergio Pagni)  με 229-233.

Η Ελληνική ομάδα έδειξε από τα προκριματικά της Τετάρτη τις διαθέσεις της, όταν και κατέλαβε την 3η θέση (πίσω από Ιταλία και Τουρκία) με πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Ομαδικού  Ανδρών Σύνθετου τόξου γύρου κατάταξης (2070 πόντους). Η Ελληνική ομάδα πέρασε έτσι bye στους 8. Πρώτος της αντίπαλος στους νοκ-άουτ αγώνες η Βουλγαρία (Viktor Petrov, Vasil, Gerginov και Ivailo Ivanov) την οποία και απέκλεισε με 221-218. Στα ημιτελικά νίκησε την πολύ δυνατή ομάδα της Τουρκίας με 206-197 και θα αντιμετωπίσει στον Τελικό την Εθνική Ιταλίας, που απέκλεισε με 210-196 τη Σουηδία.


Στον τελικό του 1ου  Γύρου του Ευρωπαϊκού Grand Prix, που διεξάγεται στη Σόφια, προκρίθηκε στο σύνθετο τόξο στο Ομαδικό η Εθνική Ελλάδας με Χρήστο Αερικό, Σταύρο Κουμερτά και Θανάση Κωστόπουλο στη σύνθεση της.


Η Ελληνική ομάδα έδειξε από τα προκριματικά της Τετάρτη τις διαθέσεις της, όταν και κατέλαβε την 3η θέση (πίσω από Ιταλία και Τουρκία) με πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Ομαδικού  Ανδρών Σύνθετου τόξου γύρου κατάταξης (2070 πόντους).


Η Ελληνική ομάδα πέρασε έτσι bye στους 8. Πρώτος της αντίπαλος στους νοκ-άουτ αγώνες η Βουλγαρία (Viktor Petrov, Vasil, Gerginov και Ivailo Ivanov) την οποία και απέκλεισε με 221-218. Στα ημιτελικά νίκησε την πολύ δυνατή ομάδα της Τουρκίας με 206-197 και θα αντιμετωπίσει στον Τελικό την Εθνική Ιταλίας, που απέκλεισε με 210-196 τη Σουηδία.Ο Τελικός τόσο του Ομαδικού, όσο και του Απλού Ανδρών, στον οποίο θυμίζουμε πως έχει προκριθεί ο Χρήστος Αερικός, θα διεξαχθούν αύριο στη Σόφια και θα υπάρξει ενημέρωση από το site.Στον τελικό του 1ου  Γύρου του Ευρωπαϊκού Grand Prix στο σύνθετο τόξο, που διεξάγεται στη Σόφια, προκρίθηκε ο Έλληνας Πρωταθλητής και αθλητής του Προμηθέα Πάτρας Χρήστος Αερικός.


Ο Χρήστος είχε δείξει από τον προκριματικό γύρο τις διαθέσεις του, καθώς με 705/720 διέλυσε το προηγούμενο Πανελλήνιο ρεκόρ 700/720 (που είχε κάνει το Σάββατο 9/5 στο ΟΑΚΑ, σπάζοντας για πρώτη φορά το φράγμα των 700 πόντων).


Ο Έλληνας τοξοβόλος πέρασε έτσι bye στους 32. Πρώτος του αντίπαλος στους νοκ-άουτ αγώνες ο Βούλγαρος Martin Matev, τον οποίο απέκλεισε με 142-135, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε τον Ρουμάνο Ovidiu Achilie με 131-126. Στα προημιτελικά, απέκλεισε, σ’ έναν αγώνα για γερά νεύρα, τον Ιταλό Sergio Pagni με 139-138, ενώ στα ημιτελικά αντιμετώπισε τον Σουηδό Hampus Borgstrom. Ο Χρήστος Αερικός βγήκε –και πάλι νικητής- από την μονομαχία, επικρατώντας του αντιπάλου του με 139-133. Αντίπαλος του στον τελικό ο Gilles Seywert από το Λουξεμβούργο, που στον άλλο ημιτελικό επικράτησε με 138-137 του Ούγγρου Παγκόσμιου Πρωταθλητή Νέων (είχε νικήσει στον τελικό στην Άγκυρα της Τουρκίας τον Χρήστο Αερικό) Viktor Orosz.