Εφαρμογή Διαχείρισης Ακαδημιών Προμηθέα

www.promitheasacademy.gr

Το album του Προμηθέα στη STOIXIMAN.GR Basket League.

Φωτογραφίες από τους αγώνες του Προμηθέα στη STOIXIMAN.GR Basket League.


Η παρακάμερα στο Προμηθέας - Ολυμπιακός.

Αφιέρωμα στους Έφηβους Πρωταθλητές ΕΣΚΑΗ 2017.

Αφιέρωμα στους Παίδες Πρωταθλητές ΕΣΚΑΗ 2017.

Συνεντεύξεις Προμηθέας - Ολυμπιακός.

Ιστορική Αναδρομή Προμηθέα

Αυτό είναι το σπίτι μας

Συνδεδεμένοι χρήστες

We have 60 guests onlines


Σε ένα πολύ δυνατό αγώνα η ομάδα του Προμηθέα επικράτησε επί της ομάδας του Γλαύκου κάνοντας το 3-1 και προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο τελικό της Α1 ΕΣΚΑΗ.

Η πολύ καλή ομάδα του Γλαύκου έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο μεγάλο τελικό όμως οι παίκτες μας παίζοντας παθιασμένα και με άμυνα για σεμινάριο δεν άφησαν τον αντίπαλο σε κανένα σημείο του αγώνα να περάσει με διαφορά μπροστά στο σκορ και να πιστέψει στη νίκη. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο η διαφορά του σκορ κυμαινόταν υπέρ μας από 6 μέχρι 14 πόντους και το τελικό 74-64 δικαίως αντικατοπτρίζει το φιλμ του αγώνα.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Γλαύκου αλλά και στη διοίκησή του για την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους μελλοντικούς τους στόχους.


Αναλυτικά :

 

Προμηθέας – Γλαύκος : 74 -64


Δεκάλεπτα : 21-20, 35-34(ημιχ.), 55-45, 74-64(τελ.)


Προμηθέας (Μήλας) : Ταπεινός 10(2), Λαζανάς 2, Ζαπανιώτης 5, Πετρόπουλος 3, Νικολάου 2, Νταβλούρος 11(1), Ψυχογιός 8(2), Χαμηλός 13, Αναγνωστόπουλος 6, Τασόπουλος 14.


Γλαύκος (Πολυδωρόπουλος) : Σκροπολίθας 10(2), Φραντζής 13(3), Καραγιάννης 3, Γιαννόπουλος 2, Τόγιας 6, Λυμπέρης 30(1), Τερζής, Γλύνης, Ζανίδης.