Εφαρμογή Διαχείρισης Ακαδημιών Προμηθέα

www.promitheasacademy.gr

Το album του Προμηθέα στη STOIXIMAN.GR Basket League.

Φωτογραφίες από τους αγώνες του Προμηθέα στη STOIXIMAN.GR Basket League.


Η παρακάμερα στο Προμηθέας - Ολυμπιακός.

Αφιέρωμα στους Έφηβους Πρωταθλητές ΕΣΚΑΗ 2017.

Αφιέρωμα στους Παίδες Πρωταθλητές ΕΣΚΑΗ 2017.

Συνεντεύξεις Προμηθέας - Ολυμπιακός.

Ιστορική Αναδρομή Προμηθέα

Αυτό είναι το σπίτι μας

Συνδεδεμένοι χρήστες

We have 24 guests onlines

move1705100

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ διοργανώνει την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, στις 11 π.μ. στην αίθουσα "Π. ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ" του Ιδρύματος Δημ.& Λιλής Σταυροπούλου (Αχιλλέως & Σκλάβου 2 – Μποζαΐτικα), Εκδήλωση - ανοιχτή Συζήτηση γύρω από τα αποτελέσματα του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus plus, δράση KA2 Στρατηγικές Συμπράξεις με τίτλο"MOvement Valorize Europe: New Competences for trainers" "MOVE: Νέες δεξιότητες για προπονητές".

Στο πρόγραμμα αυτό, εκτός από τον Αθλητικό Σύλλογο ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ συμμετέχουν αθλητικοί φορείς και Πανεπιστήμια από Ιταλία, Βουλγαρία και Πολωνία. Το πρόγραμμα MOVE προτίθεται να απαντήσει στην πρόκληση που δρομολογήθηκε από τις ευρωπαϊκές πολιτικές για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020, και να δώσει νέα πνοή στον τομέα του αθλητισμού μαζί με τις θεμελιώδεις αξίες της ένταξης, ενσωμάτωσης και εκπαίδευσης. Το έργο έχει σχεδιαστεί ως ένα «ταξίδι» σε στάδια, το οποίο περιλαμβάνει δραστηριότητες έρευνας και μελέτης σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγονται. Ο δεύτερος πυρήνας των δραστηριοτήτων προϋποθέτει την εκπόνηση μελέτης της υπάρχουσας κατάστασης με σκοπό τον καθορισμό "Εκπαιδευτικών Μονάδων" και των σχετικών Μεθοδολογικών Οδηγών, προκειμένου να ενσωματωθούν στο μονοπάτι εκπαίδευσης που απευθύνεται σε στελέχη του αθλητισμού και τεχνικούς για την απόκτηση των κοινωνικο-εκπαιδευτικών ικανοτήτων, ένα μεταβιβάσιμο και αναγνωρίσιμο μοντέλο εκπαίδευσης, όπως προβλέπεται από το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων (EQF) και το Ευρωπαϊκό σύστημα για την αναγνώριση, συγκέντρωση και μεταφορά πιστωτικών μονάδων (credits) στο χώρο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. (ECVET).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φορείς του αθλητισμού, τοπικούς παράγοντες, ομοσπονδίες, προπονητές, γυμναστές και γενικότερα ενεργούς πολίτες. Με την ευκαιρία αυτής της δράσης ο ΑΣΠ Προμηθέας ευελπιστεί να δημιουργήσει ένα κοινωνικό δίκτυο ατόμων που ασχολούνται με τον αθλητισμό και ατόμων που είναι σε θέσεις κλειδιά, το οποίο θα αναζητήσει λύσεις στα προβλήματα κυρίως του μαζικού αθλητισμού.Εδώ χάρτης για το Ίδρυμα Δημ.& Λιλής Σταυροπούλου (Αχιλλέως & Σκλάβου 2 – Μποζαΐτικα, Πάτρα).