Εφαρμογή Διαχείρισης Ακαδημιών Προμηθέα

www.promitheasacademy.gr

Το album του Προμηθέα στη STOIXIMAN.GR Basket League.

Φωτογραφίες από τους αγώνες του Προμηθέα στη STOIXIMAN.GR Basket League.


Η παρακάμερα στο Προμηθέας - Ολυμπιακός.

Αφιέρωμα στους Έφηβους Πρωταθλητές ΕΣΚΑΗ 2017.

Αφιέρωμα στους Παίδες Πρωταθλητές ΕΣΚΑΗ 2017.

Συνεντεύξεις Προμηθέας - Ολυμπιακός.

Ιστορική Αναδρομή Προμηθέα

Αυτό είναι το σπίτι μας

Συνδεδεμένοι χρήστες

We have 13 guests onlines

Οι φίλοι της ομάδας αλλά και οι λάτρεις του μπάσκετ, μπορούν πλέον να επισκέπτονται τη νέα επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας.

Ο λόγος για το www.promitheasbc.gr , το οποίο θα σας ενημερώνει για όλα τα νέα της ομάδας και θα περιλαμβάνει επίσης δηλώσεις παικτών, προπονητών και παραγόντων, φωτογραφίες, στατιστικά και πολλά πλούσια θέματα για τις δράσεις του Προμηθέα τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων.

Παράλληλα, σταματάει η ενημέρωση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, που μας συντρόφεψε όλα αυτά τα χρόνια από τις μικρές τοπικές κατηγορίες ως τα «σαλόνια» της Basket League.

unnamed

Την κατασκευή και επιμέλεια του site ανέλαβε η Ergologic AE, που αποτελεί έναν εκ των βασικών χορηγών του Προμηθέα και καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο των Ολοκληρωμένων Εφαρμογών Πληροφορικής.

Στις νέες ενότητες που έχουν προστεθεί, μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες και τα events που λαμβάνουν χώρα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, να κατεβάσετε wallpapers της ομάδας, ενώ με μια απλή εγγραφή στο newsletter του Προμηθέα, δεν χάνετε είδηση από τα νέα του συλλόγου και συμμετέχετε αυτομάτως σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.