Εφαρμογή Διαχείρισης Ακαδημιών Προμηθέα

www.promitheasacademy.gr

Το album του Προμηθέα στη STOIXIMAN.GR Basket League.

Φωτογραφίες από τους αγώνες του Προμηθέα στη STOIXIMAN.GR Basket League.


Η παρακάμερα στο Προμηθέας - Ολυμπιακός.

Αφιέρωμα στους Έφηβους Πρωταθλητές ΕΣΚΑΗ 2017.

Αφιέρωμα στους Παίδες Πρωταθλητές ΕΣΚΑΗ 2017.

Συνεντεύξεις Προμηθέας - Ολυμπιακός.

Ιστορική Αναδρομή Προμηθέα

Αυτό είναι το σπίτι μας

Συνδεδεμένοι χρήστες

We have 25 guests onlinesΣε μία εποχή όπου όλα αμφισβητούνται, αλλάζουν και δοκιμάζονται, μία παρέα πέτυχε από ένα κόκκο καφέ να χτίσει την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία μέσα στη κρίση με συστατικά την αξιοπιστία, την σοβαρότητα και την εργατικότητα. 

Τα  Coffee Island γεννήθηκαν στη Πάτρα το 1999, όπου δημιουργήθηκε στο κέντρο της πόλης ένα καφεκοπτείο με ύφος αμιγώς παραδοσιακό, το οποίο όμως ταυτόχρονα έδωσε την ευκαιρία στους λάτρεις του καφέ να απολαύσουν μία μεγάλη ποικιλία από νέα χαρμάνια, και πλήθος χρηστικών αντικειμένων για την παρασκευή ενός γευστικού καφέ, μετατρέποντας τον κάθε πελάτη σε υποψήφιο barista.

Η αγάπη για τον καφέ και η επιτυχία του πρώτου αυτού καφεκοπτείου οδήγησαν την εταιρεία να ιδρύσει τη δική της μονάδα παραγωγής επενδύοντας σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία κυρίως από την Ιταλία. Πρωτογενής έμπνευση με βοήθεια από εικόνες του εξωτερικού σε συνδυασμό με τις ανάγκες της Ελλάδας και  τις απαιτήσεις των πελατών αποτέλεσε η αρμονική συνύπαρξη του παραδοσιακού καφεκοπτείου με υπηρεσίες Coffee-on-the-go, όπου ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει φρεσκοαλεσμένο καφέ μέσα από τα μοναδικά χαρμάνια που προέρχονται από περισσότερες από 70 διαφορετικές ποικιλίες από 25 χώρες προέλευσης γύρω από τον Ισημερινό.

Το 2013 βρίσκει την Coffee Island να επεκτείνει διαρκώς το δίκτυό, αριθμώντας σήμερα πάνω από 155 καταστήματα. Στην Ελλάδα ξεχωρίζουν τα 67 καταστήματα στην Αθήνα, τα 16 στην Πάτρα, τα 6 πρώτα καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς και 44 καταστήματα σε 35 επαρχιακές πόλεις. Στην Κύπρο τα 27 καταστήματα έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό δίκτυο που κυριαρχεί στην τοπική αγορά αλλά και μία νέα κουλτούρα γύρω από τον καφέ. Το μεγάλο στοίχημα της αλυσίδας είναι η εξάπλωση σε στρατηγικά επιλεγμένες χώρες τους εξωτερικού. Ήδη η Coffee Island βρίσκεται στη Ρουμανία από το 2012 στην πόλη της Τιμισοάρα, καθώς επίσης και στην Αλβανία, ενώ ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός για καταστήματα στη Βουλγαρία, το Ηνωμένο Βασίλειο και σε χώρες της Μέσης Ανατολής.

Η Coffee Island προσπαθεί να μένει πάντα στο επίκεντρο των εξελίξεων σχετικά με τον καφέ και με τη θέση που το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να κατέχει σε μία συνεχώς μεταλλασσόμενη αγορά. Η εκπαίδευση των συνεργατών δεν σταματά ποτέ, και συνεχώς εμπλουτίζεται με γνώσεις που συμβαδίζουν με διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα πιστοποίησης (Specialty Coffee Association of Europe, Specialty Coffee Association of America, ISO 22000) από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του SCAE που είναι μέλη της εταιρίας Coffee Island, εξασφαλίζοντας ότι η ποιότητα των προϊόντων διατηρείται μέχρι και το φλιτζάνι ενός καφέ από την Coffee Island.

Με σεβασμό στον καταναλωτή, απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, σεβασμό στους συνεργάτες που εμπιστεύονται την εταιρεία για να πραγματοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους όνειρα και με τον αρμονικό συνδυασμό του παραδοσιακού καφεκοπτείου με το μοντέρνο espresso bar, η Coffee Island αποτελεί απόδειξη ότι μία παρέα μπορεί να χτίσει, να δημιουργήσει και να εξασφαλίσει προοπτικές με αξιοπιστία και δυναμισμό ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

alt

Είμαστε μία ομάδα στεγνοκαθαριστών που πριν από περίπου μια δεκαετία, ξεχωριστά ο καθένας μας, αναζητώντας επαγγελματική διέξοδο καταλήξαμε ότι την διάθεση μας για επιχειρηματικότητα πρέπει να την εκφράσουμε σ’ ένα κλάδο που θα είχε πραγματικά να προσφέρει στην αγορά.

Στις αρχές της χιλιετίας, χωρίς να γνωριζόμαστε μεταξύ μας, οι σκέψεις μας οδηγήθηκαν στην ίδια κατεύθυνση, η οποία μας ωθούσε στην αναζήτηση επαγγελματικής δραστηριοποίησης  σε μια δουλειά, όχι για καιροσκοπικούς λόγους ή γρήγορου κέρδους, αλλά μια δουλειά που θα καλύπτει πραγματικές ανάγκες με σύγχρονο και καινοτόμο τρόπο.

Έτσι χωρίς πολλές καθυστερήσεις και χωρίς ιδιαίτερες επισημότητες, κατανείμαμε ευθύνες και αρμοδιότητες , ο καθένας μας  ανέλαβε τομείς που γνώριζε καλύτερα  και με οδηγό την αγάπη για την δουλειά μας αλλά και την άποψη ότι όλοι μαζί μπορούμε πολλά περισσότερα. Έτσι δημιουργήσαμε το Ελληνικό Δίκτυο Καθαριστηρίων Stegno plus, με σύνθημα μας το «καθαρές δουλειές» σε όλες τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει η συγκεκριμένη φράση!


Η Ergologic ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα και εξειδικεύεται στη σχεδίαση, εγκατάσταση, υποστήριξη και συντήρηση ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στις μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας. Η ραγδαία εξέλιξη της, καθώς και η στελέχωση της από έμπειρο – επιστημονικό προσωπικό την ώθησε ταχύτατα, με αποτέλεσμα σήμερα να κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής τόσο στην περιοχή της Αχαΐας όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Η αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας δημιούργησε την ανάγκη στέγασης του προσωπικού και των δραστηριοτήτων σε νέες συγχρονες εγκαταστάσεις με στόχο την συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων που παρέχει.


H εταιρία Γιαλούσης Ι. ΕΠΕ από το 2007 πρωτοπορεί στο χώρο των ζεστών και παγωμένων dry mix ροφημάτων. Σε εγκαταστάσεις που εδρεύουν στη ΒΙ.ΠΕ. (Βιομηχανική Περιοχή) της Πάτρας με μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας έχει διαμορφωθεί και λειτουργεί ένα πρότυπο εργοστάσιο παραγωγής και συσκευασίας dry mix ροφημάτων τηρώντας συνθήκες υγιεινής βάσει των προτύπων HACCP και ISO 22000.