Εφαρμογή Διαχείρισης Ακαδημιών Προμηθέα

www.promitheasacademy.gr

Το album του Προμηθέα στη STOIXIMAN.GR Basket League.

Φωτογραφίες από τους αγώνες του Προμηθέα στη STOIXIMAN.GR Basket League.


Η παρακάμερα στο Προμηθέας - Ολυμπιακός.

Αφιέρωμα στους Έφηβους Πρωταθλητές ΕΣΚΑΗ 2017.

Αφιέρωμα στους Παίδες Πρωταθλητές ΕΣΚΑΗ 2017.

Συνεντεύξεις Προμηθέας - Ολυμπιακός.

Ιστορική Αναδρομή Προμηθέα

Αυτό είναι το σπίτι μας

Συνδεδεμένοι χρήστες

We have 8 guests onlines

Οι προπονήσεις των αθλητών όλων των τμημάτων του μπάσκετ εκτός της ανδρικής ομάδας (από τις ακαδημίες μέχρι και το εφηβικό τμήμα) πραγματοποιούνται στο ΠΕΑΚ (Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο) Πάτρας «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΦΑΛΟΣ» το οποίο είναι το πληρέστερο γήπεδο στην Αχαϊα.

Τοποθεσία: Το γήπεδο βρίσκεται 100 μέτρα από την Νέα Εθνική Οδό προς Αθήνα, κοντά στο Πανεπιστήμιο και το Νοσοκομείο της Πάτρας. Η πρόσβαση είναι εύκολη με αυτοκίνητο (βγείτε απ'την πολη μέσω της παλιάς Εθνικής Οδού και θα φτάσετε στο κλειστό) ή με λεωφορείο (όλα τα λεωφορεία προς Ρίο, Πανεπιστήμιο και Νοσοκομείο κάνουν στάση εκεί).

Πληροφορίες: Το κλειστό φέρει το όνομα του Δημήτρη Τόφαλου, μεγάλου Πατρινού παλαιστή. Είναι ακόμη γνωστό και ως «ΕΑΚ Πατρών» (Εθνικό Αθλητικό Κέντρο). Κατασκευάστηκε από την εταιρεία ΑΤΤΙ-ΚΑΤ. Είναι ένα από τα τρία σχεδόν όμοια κλειστά γήπεδα που κτίστηκαν στη δεκαετία του 1990 (μαζί με του Περιστερίου και της Νεάπολης Λάρισας).

  

Οι κυριότερες διοργανώσεις που έχει φιλοξενήσει ανά άθλημα:Μπάσκετ (Μουντομπάσκετ Εφήβων 1995 - προκριματική φάση, Final-4 Κυπέλλου Ελλάδας 1996, All-Star Games 1997 και 2001, Ευρωμπάσκετ γυναικών 2003),

Βόλλεϊ (Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 1995 - προκριματική φάση, Προ-Ολυμπιακό τουρνουά 1996, πολλοί αγώνες World League)

Γυμναστική (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρυθμικής 1997)

Πάλη (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής 2001).Δικτυακός Τόπος: http://www.peakpatras.gr/
Η ανδρική ομάδα αγωνίζεται στο κλειστό γυμναστήριο της Ε.Α.Π. (Ηπείρου 8 & Φαβιέρου).

Πρόκειται για το παλιό "θρυλικό" ανοικτό του συλλόγου, που ανασκευάστηκε σε κλειστό το 1999. Οι διαστάσεις του αθλητικού χώρου είναι 30μ.Χ22μ. με ύψος 12μ. Δάπεδο παρκέ, φωτισμός 1500 λουξ. Στις δυο πλαϊνές πλευρές διαθέτει ισάριθμες κερκίδες, συνολικής χωρητικότητας 1.500 περίπου θεατών.

Αποτελεί ιδιοκτησία της Ε.Α.Π. (Ένωση Αθλοπαιδιών Πατρών), που έχει γράψει ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ και την ελληνική πυγμαχία, αλλά και στο πατραϊκό μπάσκετ. Αυτά ακριβώς τα αθλήματα καλύπτει το κλειστό.
Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φαβιέρου στον Άγιο Διονύσιο, μια γειτονιά με αθλητική παράδοση.